Noderīgi: Ar ko var aizvietot olas?
Foto: Shutterstock
Nav svarīgi, vai lēmums neēst olas tiek pieņemts, sekojot savai pārliecībai, vai ārsta ieteikumiem, bet, izdarot šādu izvēli, nākas aizdomāties – vai tiešām turpmāk būs jāatsakās no kūkām, pīrādziņiem, skābeņu zupas un citiem gardajiem olu ēdieniem? Un, ar ko un vai vispār ir iespējams olas aizstāt. Uztraukumam nav pamata, mūsu pieredzes un wikiHow padomu apkopojums pierāda, ka arī bez olām ir iespējams pagatavot teju visus tavus iepriekš iecienītos gardumus.

Kā piešķirt ēdienam olu garšu?

Tev talkā nāks ajurvēdiskā melnā sāls. Tā ir dabiska sāls, kas ilgstoši tikusi karsēta kopā ar ajūrvēdisku augu augļiem. Uzsūcot augos esošās vērtīgās vielas, sāls iegūst raksturīgo sārti pelēcīgo krāsu un izteiktu cieti vārītu olu smaržu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!