Ķiplokus visbiežāk ēdam kā piedevu ēdieniem vai pievienojam marinādēm. Šoreiz par to, kā ķiplokus izcept "veselus". Visvienkāršākais veids ir izmantot visiem zināmās mafinu pannas - vari ķiploku galviņas likt mafinu papīrīšos vai vienkārši ietaukotās veidnītēs.
Darba gaita: ņem 12 ķiploku galviņas, norīti liekās mizas. Tad nogriez ķiploku daiviņu augšējos galus. Liec mafinu formiņās, pārkaisi ar sāli, pipariem un garšvielām pēc savas gaumes - rozmarīnu, timiānu, raudeni. Pārslaki ar olīveļļu. Vari pārbērt ar Parmas sieru. Cep cepeškrāsnī 200 grādos pusstundu. Ķiploku galviņas būs kļuvušas mīkstas un telpa smaržos pēc ceptiem ķiplokiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit