tasty - 946
Foto: Shutterstock
Tā vien šķiet, ka līdz ar rudens iestāšanos, arī līdzi ņemamo pusdienu saturs kļūst arvien drūmāks. Pašmāju dārzeņi un augļi veikalu plauktos iet mazumā, to vietu līdz pavasarim atkal ieņem bezgaršīgie gurķi un tomāti, un arī mākslīgais apgaismojums nerosina apetīti. Kā padarīt saulaināku vismaz savas pusdienu kastītes saturu?

Izrādās, ka citrons tiešām ir tā vērts, lai no rīta, ejot uz darbu, tu to automātiski iemestu savā somā vai mēteļa kabatā. Uzzini, kā šo brīnumaugli iesaka izmantot thekitchn.com eksperti.

Uzlabo dzērienu garšu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!