tasty - 958
Foto: Shutterstock
Ir pietuvojušās brīvdienas un tas nozīmē, ka daudzās mājās jau šovakar sāks vēdīt pīrādziņu un gardas, svaigi ceptas maizes smarža. Aromātisks sviests, uzlabots ar garšaugiem un garšvielām, piešķirs eleganci ikvienai maltītei, pat vienkāršu maizes šķēli padarot par gardu uzkodu. Turklāt tas ir vienkārši pagatavojams gardums un nemaksā dārgi.

Ja tev jādodas ciemos, nopērc kukuli svaigas itāļu vai franču maizes un sagatavo dekoratīvu trauciņu ar garšvielu sviestu, ko pasniegt namamātei - tā būs oriģināla un garda dāvana. Sāc ar vienkāršām receptēm, bet pēc tam pamēģini likt lietā iztēli, lai radītu savas neatkārtojamas kombinācijas.

Ieteikumi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!