tasty - 961
Foto: Shutterstock
Tie, kuri nav iesācēji virtuvē, zina, ka mīklas gatavošana ir kaprīza "padarīšana". Kam gan nav gadījies, pat precīzi sekojot receptes norādījumiem, ar nožēlu secināt, ka mīkla gluži vienkārši nerūgst vai arī izceptie pīrādziņi ir cieti un bezgaršīgi. Bet, nu tā vairs nenotiks, jo, ņemot vērā mūsu apkopotos padomus, mīkla izdosies vienmēr un drīz vien arī draugi un paziņas tev jautās pēc padoma.

1. Vienmēr pievieno mīklai nedaudz ūdenī izšķīdinātas kartupeļu cietes – maizītes un pīrādziņi būs "pufīgi" un mīksti pat nākamajā dienā.

2. Galvenais gardu pīrādziņu noslēpums ir labi uzraudzēta mīkla. Lai to nodrošinātu, miltus iepriekš ieteicams izsijāt, lai atbrīvotos no varbūtējiem piemaisījumiem un bagātinātu tos ar skābekli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!