Vārot tēju, nav nepieciešams ūdeni uzkarsēt, līdz tas sāk burbuļot. Ja redzi, ka ūdenī sāk virmot pirmie mazie burbulīši, vari gatavot tēju. Ņem vēra, ja tev ir iekaisis kakls, nekādā gadījumā nedzer karstu tēju – pagaidi, kamēr tā nedaudz atdziest, citādi tu vēl vairāk sakairināsi kakla gļotādu. Atceries, ka medu un citronu ieteicams pievienot tējai, kad tā ir patīkami silta, jo verdošā šķidrumā iet bojā daļa no medus un citrona sastāvā esošajām veselīgajām vielām.
Karsts piens ar minerālūdeni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit