Vaigos kniebjošais sals tā vien vedina brīvdienas pavadīt mājīgā atmosfērā. Tas gan nenozīmē, ka ir jāatsakās no ģimenes tradīcijas baudīt nesteidzīgu brīvdienu branču. Pašu spēkiem sarūpēts brančs ir lieliska ideja, kuras realizēšanā ar prieku piedalīsies gan lieli, gan mazi gardēži. Grauzdētas maizītes, siera plate, biezpiens, omlete, "Benedikta" olas, dārzeņi un svaigie salāti ar dažādām mērcēm, pankūkas, džems, vafeles, pastēte - ir tik daudz dažādu gardumu, ko baudīt brančā! Lai noskaņu padarītu vēl jaukāku, padomā par ēdienu pasniegšanu un dekorēšanu un sarūpē arī atspirdzinošus dzērienus. Lieti noderēs arī pudele labi atdzesēta prosecco. Lai tevi iedvesmotu, piedāvājam 14 vienkārši pagatavojamas un gardas brančam piemērotu ēdienu receptes.
Biezās pankūkas no sakultiem olbaltumiem
Cepti avokado ar olām un bekonu
Ātrā ābolu želeja
Šī ir tiešām lieliska - vienkārša un ātra recepte, kurā vari izmantot arī mazos un neizkatīgos ābolīšus, kuri citādi ir nolemti iznīcībai. Tas nderēs kā siera plates papildinājums un,uzziests uz grauzdētas maizes šķēles vai pārliets ar pienu, būs fantastiski gards deserts.
Vistu aknu pastētes uzkodu maizītes jeb 'crostini'
Pannā ceptas karstmaizītes
Vafeles sirsniņpannām
Avokado, laša un olas salāti
Mango - avokado brokastu kokteilis
Ātrie hačapuri
Grauzdētais musli maisījums
Kraukšķīgās olu maizītes mafinu formiņās
Rudenīgi hurmas salāti ar kazas sieru un mandelēm
Šie atsvaidzinošie salāti ir lielisks veids, kā visā krāšņumā izbaudīt saulainās un sulīgās hurmas sezonu. Salāti ir pagatavojami pāris minūšu laikā un neliks vilties pat visizsmalcinātākajiem gardēžiem.