Kā pareizi atkausēt saldētu gaļu?
Foto: Shutterstock
Katram saldētavas krājumos noteikti ir kāds gaļas gabals, kurš var lieti noderēt reizēs, kad slinkums doties uz veikalu vai maciņā līdz algai palikuši vien pāris eiro. Kaut liekas, ka gaļas atkausēšana ir vienkāršāka par vienkāršu, tā nebūt nav. Uzzini, kā rīkoties, lai atkausējot saldētu gaļu, zudumā ietu pēc iespējas mazāk sulas un citu vērtīgu vielu.

Ja gaļa paredzēta vārīšanai

Gaļu sagriez mazākos gabaliņos un vēl sasalušu liec katliņā. Tādējādi gaļa labāk izvārīsies, nezaudējot vērtīgās vielas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!