tomāti
Foto: Shutterstock

Mīkstas, kārtainas, pēc sviesta garšojošas un zeltaini kraukšķīgas kārtainās mīklas pagatavošana dažkārt sagādā grūtības pat pieredzes bagātākajiem cepējiem. Ko lai saka nabaga iesācēji? Neuztraucies, tev atliek vien iegaumēt šos 10 vienkāršos realsimple.com apkopotos padomus, pateicoties kuriem tavi cepumi, kruasāni un "Napoleoni" vienmēr izdosies mutē kūstoši un debešķīgi gardi.

Saglabā vēsu prātu

Pirms gatavošanas pārliecinies, vai viss nepieciešamais – milti, sviests, piens ir ledaini auksts. Kādēļ? Tādēļ, ka jaucot mīklu tajā jācenšas saglabāt neizkusušu taukvielu pikuči. Sastopoties ar krāsns siltumu, vēsie tauku pikuči padarīs mīklu kārtainu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!