ingvers
Foto: Shutterstock
Ziema iet roku rokā ar sildošiem un veselīgiem dzērieniem. Un te nu nekādi neiztikt bez ingvera. Bez tam, svaigā un aromātiskā ingvera sakne var tikt izmantota ne vien pašsajūtu uzlabojošu dzērienu pagatavošanai, tā piešķir eksotisku garšas niansi arī dažādiem ēdieniem. Ir tikai viena problēma – sakne, nepareizi uzglabāta, ātri savīst un kļūst stiegraina, zaudējot kraukšķīgumu un labās garšas īpašības. Pateicoties "Thekitch.com", noskaidrojām, kā visefektīvāk novērst šo problēmu.

Kā izvēlēties ingveru?


Jau veikalā jāpievērš uzmanīgi jānovērtē, vai ingvers ir gana svaigs. Tā miziņai ir jābūt gludai un stingrai. Paņemot rokā, tev ir jāsajūt ingvera saknes svars – ja tā šķiet pārāk viegla vai izskatās krunkaina, iespējams, ingvers ir sažuvis, tādēļ labāk šoreiz atstāj to veikala plauktā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!