Restorāna virtuves komanda strādā akurāti un perfekti – gluži kā labi ieeļļots pulksteņa mehānisms, turklāt profesonālās virtuves aprīkojums atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem, un šefpavārs varētu nosaukt katras receptes sastāvdaļas pat tad, ja viņam to uzjautātu nakts vidū. Mājas virtuve, protams, ir jauka un mājīga vietiņa, bet tās aprīkojums nevar sacensties ar profesinālās virtuves iespējam un arī gatavotāja meistarības līmenis ir nav salīdzināms ar šefpavāra prasmēm.
Tomēr tas nav iemesls, lai kristu izmisumā, jo mājās gatavotam ēdienam ir kāda pievienotā vērtība – tas ir gatavots ar mīlestību, domājot par savu ģimeni, draugiem vai citiem tuviniekiem, kam tas tiks pasniegts. Jau tādēļ vien mājās gatavota maltīte garšos izcili un maza bēda, ka tā nelīdzināsies restorānā pasniegtajiem kulinārajiem šedevriem.