zupa karote
Foto: Shutterstock
Nekas nesasilda miesu un garu tik pamatīgi, kā aromātiska, ar mīlestību gatavota zupa, tādēļ gada aukstajos mēnešos zupas katliņš virtuvē ir bieži sastopama parādība. Lai tava slavenā frikadeļu zupa vai soļanka nākamreiz izdotos vēl garšīgāka, paturi prāta šos piecus vienkāršos goodhousekeeping.com padomus, kas mums šķiet ļoti noderīgi.

Vārīšana nevis tvaicēšana

Izrādās, lai gaļa un dārzeņi nepārvārītos, rezultātā kļūstot sausi un kokaini, zupu nav ieteicams vārīt uz lielas liesmas. Pietiks, ja tā lēnītēm burbuļos, uzturot vienmērīgu vārīšanās temperatūru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!