Tie, kuri veikalu plauktos cītīgi meklē dažādas ierastu produktu veselīgākas mazkaloriju alternatīvas, noteikti ir iemanījušies krējumu aizstāt ar bezpiedevu vai grieķu jogurtu. Vai tev kādreiz ir nācies aizdomāties, kāda ir atšķirība starp šiem abiem tik ļoti līdzīgajiem produktiem? Un vai tāda vispār ir? Iepazīstieties ar thekitchn.com speciālistu viedokli.
Gatavošanas process
Abu šo produktu gatavošanas process sākas vienādi: piens tiek uzkarsēts līdz noteiktai temperatūrai, tad tam tiek pievienotas ierauga baktērijas un piens tiek atdzesēts līdz fermentācijas procesam labvēlīgai temperatūrai. Tad produkti tiek noteiktu laiku raudzēti, līdz iegūst raksturīgo jogurta struktūru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit