Tie, kuri veikalu plauktos cītīgi meklē dažādas ierastu produktu veselīgākas mazkaloriju alternatīvas, noteikti ir iemanījušies krējumu aizstāt ar bezpiedevu vai grieķu jogurtu. Vai tev kādreiz ir nācies aizdomāties, kāda ir atšķirība starp šiem abiem tik ļoti līdzīgajiem produktiem? Un vai tāda vispār ir? Iepazīstieties ar thekitchn.com speciālistu viedokli.

Gatavošanas process

Abu šo produktu gatavošanas process sākas vienādi: piens tiek uzkarsēts līdz noteiktai temperatūrai, tad tam tiek pievienotas ierauga baktērijas un piens tiek atdzesēts līdz fermentācijas procesam labvēlīgai temperatūrai. Tad produkti tiek noteiktu laiku raudzēti, līdz iegūst raksturīgo jogurta struktūru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!