Labrīt! Ļoti iespējams, ka iemācoties cept olas pēc huevos fritos metodes, tu vairs nekad nevēlēsies atgriezties pie tradicionālajiem olu gatavošanas paņēmieniem – tik vienkārši un garšīgi tas ir.
Kāda tad ir cepta ola spāņu gaumē?
Tā tiek ļoti īsu laiku cepta ļoti karstā olīveļļā, rezultātā iegūstot neticami kraukšķīgu, mutē kūstošu olas baltumu un dzeltenumu, kurš ir ideālā konsistencē, lai iesūktos brokastu grauzdiņā. Citiem vārdiem sakot – nekāda gumijota baltuma un pārcepta dzeltenuma. Labākais veids, kā garšīgi sākt dienu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit