Deviņas pēdējā brīža piedevas, kas zupu padarīs īpaši gardu
Tasty
Zupa ir ēdiens, kura raksturu veido dažādu garšu kopums, tādēļ bieži vien tā vislabāk smeķē tieši nākamajā dienā pēc gatavošanas, kad produkti un garšvielas ir "saprecējušies". Uzzini, kuras sastāvdaļas zupai ir ieteicams pievienot mirkli pirms pasniegšanas, lai to garša būtu kā punkts uz "i", padarot zupu par vakara naglu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit