„Nopirku fondī trauku, kuru var izmantot arī kā frī katlu. Mēģināju cept frī kartupelīšus - cepās, bet brūni nepaliek. Iekšā ir izcepušies, bet, palikdami tikpat bāli, kļūst tikai cietāki un sausāki. Gribējās tādus kā visur pasniedz – apkārt zeltainus, iekšā mīkstus. Nesaprotu, kur tā vaina - varbūt jācep zemākā temperatūrā?” jauta kāda foruma calis.lv lasītāja. Ja arī tevi nomoka līdzīgs jautājums, iespējams, rast atbildi palīdzēs foruma lietotāju padomi.
"Brūnus "dabonu" tikai cepot cepeškrāsnī. Eļļa nav jālej, uzkarsēju cepeškrāsni uz 180*C un beru kartupeļus uz pannas."
"Cepot "pīlē" (čuguna), ielej eļļu, labi uzkarsē, bet nu patiešām riktīgi, un tad liek nosusinātus kartupeļus iekšā, pie tam griežu palielos gabalos, nu kādos 6 gabalos vienu kartupeli, tad tieši tā arī ir - apkārt brūni, iekšā mīksti, ideāli pie kāda cepeša."