salāti, dārzeņi, burka
Foto: Shutterstock
Pašu gatavots ēdiens vienmēr būs labākā izvēle pusdienām darbā, jo tādā veidā varam būt pārliecināti par to, ko ēdam, turklāt, šāds risinājums būs draudzīgāks mūsu naudas maciņam. Ja darbā nav iespēja pagatavot siltu ēdienu vai uzsildīt līdzi paņemto, tad salāti būs labākā izvēle apetītes remdināšanai. Salātu uzglabāšana burciņā ir ļoti praktisks risinājums, jo tajā var ietilpināt pietiekami daudz sastāvdaļas un tās nesamaisīsies tā kā parastajās pusdienu karbās.

Kādas sastāvdaļas izvēlēties?

Tas ir tikai mīts, ka no salātiem nevar paēst. Patiesībā paēst var ļoti labi, turklāt, ieguvums no pašu gatavotiem salātiem būs daudz lielāks, nekā tad, ja apēdīsi miltos panētu karbonādi ar kartupeļiem. Lai salāti būtu sātīgi un uzturvērtībām bagāti, ir jāievēro dažādība produktu izvēlē un jāļaujas garšu eksperimentiem, tad arī rezultāts būs patīkams un baudāms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!