kartupeļu biezputra
Foto: Shutterstock
Kartupeļu biezputra ir viens no vienkāršākajiem, bet garšīgākajiem ēdieniem, turklāt tās pagatavošanai ir nepieciešamas tikai pāris vienkāršas un katram pieejamas sastāvdaļas. Bet, uzmanies - ja neievērosi pareizu pagatavošanas tehnoloģiju, iegūsi ķēpīgu, nebaudāmu masu, kas ne tuvu nelīdzināsies iecerētajai gaisīgajai kartupeļu biezputrai. Uzzini, kuras ir piecas visbiežākās kļūdas, kas tiek pieļautas, gatavojot kartupeļu biezputru, un iemācies tās novērst.

Nepareizā kartupeļu šķirne

Pareizās kartupeļu šķirnes izvēle ir viens no svarīgākajiem momentiem – ja šinī brīdī pieļausi kļūdu, to labot vairs nebūs iespējams. Izvēlies miltainas šķirnes, kuru sastāvā ir daudz cietes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!