sēņu zupa kaltētas sēnes
Foto: Shutterstock
Saule mūs sāk priecēt arvien biežāk, un tas nozīmē, ka pēdējais laiks domāt par saldētavas, pagraba un pieliekamā ziemas krājumu realizāciju. Lai rūpīgi sagatavotās saldētās baravikas, marinētās beciņas vai kaltētas sēnes "nenogrimtu" aizmirstībā, tā arī nesagaidot savu "zvaigžņu stundu", izmanto tās jau tuvākajā laikā. Šis recepšu apkopojums kalpos tev kā iedvesma, pierādot, ka sēnes var izmantot ne tikai ierastās mērces pagatavošanai.

Nebēdā, ja tavā ledusskapī nav šādu ziemas krājumu - vari pašmāju dabas veltes aizstāt ar veikalā nopērkamajiem šampinjoniem, austersēnēm vai šitake sēnēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!