brauniji brūnīši šokolādes kūka ķirši svētki dzimšanas diena
Foto: Shutterstock

Prasmīgi pagatavoti brūnīši ar saldu, mutē kūstošu garoziņu un sulīgu, krēmīgi-šokolādīgu pildījumu ir kārums, kura gatavošanā sasniegt izcilību šķiet neiespējami: tie vai nu piedeg un sanāk pārāk sausi, vai, gluži pretēji – mīkla ir pārāk šķidra, brūnīši – pārāk blīvi, un tiem trūkst cerētā sulīguma. Bet viss nav tik slikti, kā šķiet, šie pieci oprah.com padomi, vieš cerību, ka šoreiz tavi brūnīši izdosies patiešām nevainojami.

Kļūda Nr.1 – Nepareizās receptes izvēle

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!