Prasmīgi pagatavoti brūnīši ar saldu, mutē kūstošu garoziņu un sulīgu, krēmīgi-šokolādīgu pildījumu ir kārums, kura gatavošanā sasniegt izcilību šķiet neiespējami: tie vai nu piedeg un sanāk pārāk sausi, vai, gluži pretēji – mīkla ir pārāk šķidra, brūnīši – pārāk blīvi, un tiem trūkst cerētā sulīguma. Bet viss nav tik slikti, kā šķiet, šie pieci oprah.com padomi, vieš cerību, ka šoreiz tavi brūnīši izdosies patiešām nevainojami.
Kļūda Nr.1 – Nepareizās receptes izvēle
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit