lasis sparģeļi
Foto: Shutterstock
Sulīgs un mutē kūstošs tvaicēts vai cepts lasis ir nemainīgi gards un vienkārši pagatavojams - lieliska un veselīga alternatīva smagajiem gaļas ēdieniem. Ar piedevām gan viss nav tik vienkārši, jo lielākoties grēkojam, baidoties izmēģināt ko jaunu, tādēļ nemainīgi pasniedzam šo cēlo zivi ar tvaicētiem rīsiem vai, labākajā gadījumā, ar dārzeņu salātiem.

Pavasaris ir īstais laiks, kad ieviest ēdienkartē jaunus produktus un iespaidus, tādēļ apkopojām 10 mazāk ierastas garšu kombinācijas, ko noteikti ir vērts izmēģināt.

Spinātu salāti ar jogurta mērci

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!