Labākie sparģeļi
Gardākie sparģeļu dzinumi ir tie, kuru lapiņas ir sakļāvušās, krāsa vienmērīga, bez brūniem plankumiem. Atkarībā no šķirnes, to krāsa var būt ļoti dažāda. Pirms uzsāk sparģeļu gatavošanu, tie ir jānomazgā, pēc tam sparģeļiem atdala šķiedraino, cieto galu, kas nav nemaz tik viegli sakošļājams. Kā zināt, cik liels gals ir jānogriež? Ar vienu roku turi sparģeli pie apakšējā gala, bet ar otru noliec dzinuma galu, līdz tas pats nolūst. Kad dažiem sparģeļiem šādi nolauzti cietie gali, pārējos var apgriezt tik daudz, cik iepriekšējie ir lūzuši. Te būs video pamācība:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit