Cieti vārītas olas ir populārs ēdiens ne tikai Lieldienās. Ļoti ērti ir novārīt, piemēram, 6 olas nedēļas sākumā un tās izmantot vairāku dienu garumā. Cieti vārītās olas var ātri pārvērst par pildītajām olām, katru reizi izmantojot atšķirīgas, interesantas piedevas. Ļoti bieži, vēloties iegūt cieti vārītas olas, tās tiek vārītas pārāk ilgi. Tad dzeltenuma ārējā kārta kļūst pelēkzaļa un garša nedaudz atgādina sēru. Piedāvājam dažus vienkāršus padomus, kā pareizi novārīt olas un kā nolobīt grūti lobāmas olas?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit