Likt visu malā un gaidīt līdz sviests atlaižas? Tikmēr jau būs pārgājis darba prieks. Kausēt bļodiņā? Kausēts sviests kūkas vai kēksiņu mīklai nederēs. Sildīt mikroviļņos? Tik un tā kusīs un būs kā kausēts. Vislabākais risinājums ir paņemt rupjo rīvi un cieto sviestu sarīvēt. Sviesta skaidas ātri uzņems telpas siltumu, īpaši, ja bļodu noliks karstās cepeškrāsns tuvumā. Jau pēc 10 – 15 minūtēm sviestu varēs iestrādāt mīklā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit