cepti dārzeņi ķiploki sīpoli čili kartupeļi
Foto: Shutterstock
Krāsnī ceptus ķiplokus var pasniegt kā vienu no piedevām pie gaļas ēdieniem, kā arī, ar tiem apsmērējot grauzdiņu, var iegūt nevainojamu uzkodu. To riekstainā, saldenā garša un debešķīgā smarža nevarēs atstāt vienaldzīgu nevienu. Turklāt tos izcept ir ļoti vienkārši. Lai to izdarītu, ir jāsasilda cepeškrāsns uz 180ºC un jācep ķiploka galviņa apmēram 45 minūtes. Izšķir trīs pamatveidus, kā var cept ķiplokus.

Katrai metodei ir savas priekšrocības un arī ķiploka garša mainās atkarībā no izmantotās metodes.

Ķiploks mizā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!