Vispirms liek karsēties sausu pannu, bez taukvielām. Tikmēr sagatavo olas.
Katram ēdājam parasti ņem 2 vai 3 olas. Tās iesit bļodiņā, pieber nedaudz sāls un melnos piparus. Ļoti svarīgi ir olas nepārkult, tās jāmaisa ļoti mierīgi, maigi, cenšoties neiesist tajās pārāk daudz gaisa. Ir nepieciešams tikai samaisīt baltumu ar dzeltenumu. To ļoti labi var izdarīt ar dakšiņu.
Kad panna ir karsta, uzlej apmēram pusi tējkarotes ar eļļu un uzliek nelielu gabaliņu sviesta. Eļļa neļaus sviestam degt, bet sviests dos omletei to īsto, pareizo garšu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit