avokado augļi veselīgs uzturs
Foto: Shutterstock
Neapšaubāmi, avokado augļi ir ļoti veselīgi, garšīgi un arī sātīgi, un tie arvien biežāk nonāk uz mūsu šķīvjiem. Visbiežāk tos izmanto dažādos salātos, bet tos var sagatavot krietni daudzveidīgāk nekā tas ierasts.

Avokado var kļūt gan par pikantu uzkodu, gan par krēmīgu kārumu. Vienīgi jāatceras, ka avokado, līdzko ir pārgriezts, samērā ātri oksidējas. To termiski neapstrādātu nevar glabāt ilgstoši, lai arī citrona sula uz brīdi var aizkavēt nomelnēšanu. Visi avokado ēdieni ir jāpasniedz tūlīt pēc pagatavošanas. Piedāvājam astoņus avokado gatavošanas veidus. Kādi tie ir?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!