Atgriežamies virtuvē pie svaigās zivs uz galda. Kvalitatīvai zivij ir spožas zvīņas, kas nelobās un nekrīt nost. Tās vēders ir apaļīgs, gluds, bez iekritumiem. Svaigai zivij ir spožas, dzidras acis, kas nav iegrimušas galvā, un tai ir sarkanas žaunas, nevis blāvi pelēkrozā. Ja zivs ir sagriezta gabalos, bez galvas un acīm, un žaunām, tās gaļa ir blīva, gluda un asakas no tās nespraucas laukā.
Kā to gatavot? Ko ņemt vērā, lai tā izdotos garšīga? Piedāvājam 10 vispārējus ieteikumus zivs gatavošanai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit