Internetā atradām ieteikumu, kā atbrīvot eļļu no pirmās fritēšanas aromātiem. Tika ieteikts eļļā pēc fritēšanas pabaigšanas kādas 5 minūtes vārīt nelielu ingvera gabalu, tādējādi atjaunojot eļļas dabīgo smaržu. Vai tas tiešām tā ir, lūdzām komentāru veikala-kafejnīcas "Sirmais & Dreibants" šefpavāram Ērikam Dreibantam.
Par ingveru šefpavāram komentāru nebija, bet ieguvām atbildes uz citiem jautājumiem. Kādu eļļu izvēlēties fritēšanai un ko darīt, lai eļļu varētu izmantot atkārtoti?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit