kartupeļi eļļa fritēšana
Foto: Shutterstock
Lai arī fritēti jeb dziļi eļļā vārīti produkti nav paši veselīgākie pasaulē, tomēr tie ar maģisku burvību ikvienam no mums liek ik pa laikam pie tiem atgriezties.

Internetā atradām ieteikumu, kā atbrīvot eļļu no pirmās fritēšanas aromātiem. Tika ieteikts eļļā pēc fritēšanas pabaigšanas kādas 5 minūtes vārīt nelielu ingvera gabalu, tādējādi atjaunojot eļļas dabīgo smaržu. Vai tas tiešām tā ir, lūdzām komentāru veikala-kafejnīcas "Sirmais & Dreibants" šefpavāram Ērikam Dreibantam.

Par ingveru šefpavāram komentāru nebija, bet ieguvām atbildes uz citiem jautājumiem. Kādu eļļu izvēlēties fritēšanai un ko darīt, lai eļļu varētu izmantot atkārtoti?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!