Krējuma un biezpiena glabāšana šādā veidā šefpavāram nešķita lietderīga, jo tie ir produkti, kas viņa virtuvē tiek samērā ātri patērēti un ilgi ledusskapī neaizstāvas. Tomēr, komentējot pašu principu, Ēriks Dreibants atzīmēja, ka tas nav nekas jauns, piemēram, gatavojot ievārījumus vai konservus, burciņas arī tiek apgrieztas apkārt. Salīdzinot ar krējumu, karstā ievārījuma burciņā patiešām veidojas vakuuma efekts.
Šādu uzglabāšanas veidu viņš ieteica izmantot, drīzāk, eļļā sablendētu zaļumu mērcēm, piemēram, mājās gatavotam pesto. Tā kā zaļumi netiek termiski apstrādāti un uzreiz netiek patērēti, tad produkta virskārtā var attīstīties pelējums.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit