franču grauzdiņš ogas medus
Foto: Shutterstock
Franču grauzdiņi jeb nabaga bruņinieki ir ļoti ātri pagatavojams kārums pie kafijas vai tējas. Ja tikai mājās ir maize, cukurs un sviests, tu vari izcept visvisvienkāršākos franču grauzdiņus, un tie joprojām būs garšīgi.

Kādi ir franču grauzdiņu cepšanas pamatprincipi? Cik vienkārši vai cik dekadentiski smalki tie var būt? Piedāvājam trīs ļoti gardu franču grauzdiņu receptes, lai tu saprastu, cik ļoti brīva tu patiesībā vari būt, kad cep šo brīnišķīgo gardumu.

Varu apgalvot, ka franču grauzdiņiem nav vienas un vienīgās pareizās receptes. Tos var pagatavot ļoti dažādos veidos. Tomēr daži pamatprincipi ir kopīgi visiem franču grauzdiņiem. Pirmkārt, vispiemērotākā maize šo grauzdiņu cepšanai būs sabriedusi maize. Izmantojot svaigu maizi, nevarēsi iegūt labākos rezultātus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!