Mēs gan neiesakām aizrauties ar kūku cepšanu caurām naktīm, bet tik ļoti pazīstamas ir situācijas, kad iedvesma gatavot atnākusi jau tad, kad visi veikali ciet. Tāpēc esam sagatavojuši pamatu sarakstu ar desmit lietām, kurām noteikti ir jābūt pa rokai virtuvē, lai iedvesmas brīdī nebūtu jāuztraucas, ka kaut kas tomēr trūkst.

Milti

Šis nu ir pamatu pamats kūku, kēksu, mafinu un kapkeiku cepšanai. Visparastākie kviešu milti ir universālākais produkts. Mēs gan nesakām, ka receptēs tie nav aizvietojami ar mandeļu, rīsu vai citiem miltiem, taču klasika ir un paliek klasika. Tāpat, milti ir nepieciešami tikai vien kūku cepšanai – karbonāžu apviļāšanai, zivīm, pankūkām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!