Ņem tīru puslitra burku, tajā lej saldo krējumu, gandrīz pilnu. Pievieno 3 ēdamkarotes paniņu, samaisa. Noslēdz ar kafijas filtra micīti, lai krējums var elpot, bet tajā nevar iekļūt netīrumi. Atstāj burku istabas temperatūrā 24 stundas ēnainā vietā, kur to neapspīd saule. Jo siltāka būs istaba, jo ātrāk izveidosies krējums. Burku var ielikt cepeškrāsnī ar ieslēgtu gaismu.
Pēc 24 stundām krējumu samaisa, tam vajadzētu būt jau skābam. Uzliek burkai vāku un ieliek ledusskapī vēl uz 24 stundām. Pēc šīm divām dienām krējums būs biezs, krēmīgs, ļoti maigs, piemērots dažādiem krējuma ēdieniem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit