ledus ogas sasaldēts
Foto: Shutterstock
Produktu sasaldēšana ledus trauciņos ir pavisam ērts veids, kā ilgāku laiku izmantot dažādas lietas, un nelaist neko zudumā. Vienkārši sasaldē to, ko vēlies izmantot vēlāk, un lai ledus saldēšanas trauku varētu izmantot atkal, sasaldētos kubiņus ar buljonu, garšaugiem vai sulu glabā aizspiežamā plastmasas maisiņā.

Šādā veidā pāri palikušie olu dzeltenumi vai baltumi pēc saldo ēdienu gatavošanas vairs neies zudumā, stāvot vairākas dienas ledusskapī, bet stundām ilgi vārītais buljons noderēs, lai tā sasaldētos kubiņus izmantotu mērcēs. Tāpat, zupai varēsi pievienot kubiņu sasaldētu garšaugu, kas būs daudz gardāk, par sausajām garšvielām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!