Pirmais, kas jāizdara - forma jānovieto uz cepamā papīra un jāatzīmē, kurās vietās jāveic nepieciešamie iegriezumi papīrā.
Pēc tam ar naža palīdzību izgriež liekos trijstūrus no cepamā papīra.
Un beigās ietaukotajā formā liek iekšā sagatavoto cepamo papīru, kur tas iegulsies perfekti!
Šis nelielais triks būs ļoti noderīgs turpmākajos virtuves darbos, jo ne tikai kūka vai lazanja vairs nepiedegs traukam, bet arī tai būs viscaur vienmērīga forma. Papildus, nebūs jācīnās ar papīra stūrīšu locīšanu turp un atpakaļ, lai censtos iekļauties trauka stūros.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit