sviestmaize zaļumu sviests
Foto: Shutterstock
Apsmērējot grauzdētu vai mīkstu un svaigu maizīti ar zaļumu sviestu, nekas cits vairāk nav vajadzīgs, ja nu vienīgi kādi zaļie salāti. Zaļumu sviestu var likt ne tikai uz maizītes, ar to var apsmērēt tikko ceptu vai grilētu gaļu, zivi. Turklāt sviestu var sajaukt ne tikai ar smalki kapātiem zaļumiem, sāli un ķiplokiem, patiesībā, fantāzija var būt neierobežota.

Zaļumu sviestu saldētavā var glabāt līdz 6 mēnešiem, katru reizi no zaļumu sviesta standziņas ar siltu nazi nogriežot tik ripiņas, cik nepieciešams. Piedāvājam sešus nepastus veidus, kā aromatizēt sviestu, un ne tikai ar zaļumiem!

Sviests ar kinzu un laimu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!