siera suflē
Foto: Shutterstock
Suflē ir fantastiski gaisīgs un netverami maigs, vienalga, vai tas būtu pikantais siera suflē vai kāds no saldajiem suflē veidiem. Suflē pasniedz karstu, uzreiz pēc izņemšanas no cepeškrāsns. Atdziestot līdz ar karstajiem tvaikiem izzūd suflē gaisīgums un maģiskais maigums. Daži ieteikumi īpašām vakariņām ar gaisīgo brīnumu - suflē.

Ja tu esi nolēmusi suflē pasniegt viesiem, tad sagatavo mīklu, nepievienojot tai olu baltumus. Tos sakuļ pēc tam, kad viesi ieradušies. Atnākot viesiem, sakuļ baltumus, pabeidz jaukt mīklu, lej mīklu formiņās un liek karstā cepeškrāsnī.

Suflē ir gatavs, kad tas ir uzpūties un tā virspusi sedz zeltaina garoziņa, bet, sakratot formiņu, suflē trīc līdzīgi kā želeja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!