Ceriņu ziediem ir saldena, nedaudz skāba garša, kas atgādina citronu. Tā labākās īpašības izceļas, ceriņu ziedus saldinot. Tomēr ņem vērā, ka ēdienos jāizmanto nomazgāti ceriņu ziedi, kas plūkti no tādiem krūmiem, kuri nav apsmidzināti ar ķimikālijām vai neaug lielu ceļu tuvumā.
Ceriņu ūdens būs atspirdzinošs dzēriens, kuru baudīt visas dienas garumā. Ņem aukstu avota ūdeni, iemērcē tajā vairākus ziedu zariņus un noturi dažas stundas vēsākā vietā vai ledusskapī. Intensīvākai ceriņu smaržai un garšai vari atstāt ūdeni ievilkties pat uz diennakti. Kad ūdens gatavs, izlej to cauri sietiņam un baudi savu neparasto dzērienu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit