Cepeškrāsnī cepti dārzeņi ir ļoti garšīgi, vēl jo vairāk, ja tie pagatavoti perfekti un nav piedeguši. Tāpēc ir jāievēro seši nelieli knifiņi, lai tava maltīte izdotos perfekta, un kā gan neticēt, ja tos iesaka dārzeņu eksperti no Vegetariantimes.com. Ceptos dārzeņus papildini ar sviesta, krējuma vai kādu citu izteiktas garšas mērci.
Iesildi krāsni pietiekami ilgi
Dārzeņus cep karstā cepeškrāsnī, kas ir labi iesildīta. Nebaidies tos gatavot 230 vai pat 250 grādos. Tādā veidā dārzeņi tiks pagatavoti mīksti un tas neaizņems daudz laika.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit