virtuve, pavārgrāmata, gatavot
Foto: Shutterstock
Mēs visi zinām, ka ir lietas, kas perfekti sader kopā, – tomāti ar baziliku, lasis ar citronu, burkāni ar zaļajiem zirnīšiem. Šis saraksts varētu būt bezgalīgs, jo dzīves laikā, gatavojot un eksperimentējot arvien vairāk, mēs iemācāmies ideālas kombinācijas.

Tomēr teicamai garšai svarīgi ir kombinēt tādas sastāvdaļas, kas savstarpēji kontrastē. Ne velti rabarberi tik lieliski garšo saldajos ēdienos. Onegreenplanet.org apkopojuši dažas iepriekš maz dzirdētas kombinācijas, kuras pirmajā mirklī šķiet visai apšaubāmas, bet kas to būtu domājis, – kopā sader ideāli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!