Viena no lietām, kuru meklēt jogurtu sastāvā, ir dzīvās baktērijas. Kā ziņo Care2.com, dzīvās baktērijas jogurtos liecina par to, ka tas ražots pēc iespējas tuvāk tradicionālajām metodēm, pirms pasauli pārņēma konservanti. Uz jogurta iepakojuma tam ir jābūt norādītam, tāpēc skaties sastāvdaļu sarakstā.
Tāpat, labāk pirkt jogurtus, kuri nav pamatīgi karsēti gatavošanas procesā, jo tie pēc termiskas apstrādes zaudē probiotiskās (dzīvās) baktērijas. Dabīgākiem jogurtiem pēc stāvēšanas ledusskapī izdalīsies sūkalas, no kurām nevajag baidīties - iemaisi tās atpakaļ jogurtā, un tas kļūs vēl labāks.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit