Gaļa. Jēlu gaļu gabalos un kaulus var glabāt līdz 12 mēnešiem. Zupas, buljonus, mērces un sautējumus līdz 6 mēnešiem. Jēlu malto gaļu līdz 4 mēnešiem. Cīsiņus un desas līdz 2 mēnešiem.
Putnu gaļa. Putnu gaļas gabalus līdz 9 mēnešiem. Olas līdz 9 mēnešiem (olām ērti sasaldēt vai nu dzeltenumus vai baltumus, atkarībā no tā, kas palicis pāri pēc olu sadalīšanas). Veselu vistu līdz 1 mēnesim.
ZivisCūkgaļaCūkgaļas karbonādeMakaroniPutnu gaļaSavojas kāpostiTofuZivisŠampinjoniKēksiMakaroniGaļaMakaroniPiena produkti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit