Jaunās biešu lapas izskata ziņā ir vēl pievilcīgākas, bet garšas ziņā patīkamākas, kā tādas, kas plūktas kopā ar ļoti gatavu bieti jūlijā. Kamēr lapas vēl ir jaunas, tās ir viegli sačokurojušās, bet to dzīslojums ir kā skaisti, bordo krāsas tīklojumi zaļajās lapās. Tekstūras ziņā tās nedaudz atgādina kale kāpostus.
No ieguvumu puses, attiecībā pret mūsu organismu, biešu lapas pat ir daudz vērtīgākas, kā pašas saknes – sarkanā biete, vēsta Health.com. Lapās ir daudz vairāk minerālvielu, A vitamīna, K vitamīna, kā arī C vitamīna. Biešu lapās ir arī vairāki B grupas vitamīni.
SalātiZupas un buljoniMērcesBietesGurķiLapu salātiMocarellaTomātiMakaronu ēdieniKale kāpostsAugļiDienas padoms
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit