Vārot krēmu, svarīgi izvēlēties katliņu ar biezu dibenu, lai tas nepiedegtu. Vēl drošāk, īpaši, ja trūkst pieredzes, krēmu vārīt ūdens peldē. Maisīšanai labāk izmantot koka karoti. No personīgās negatīvās pieredzes varu ieteikt maisīšanai neizmantot kuļamo slotiņu. Tā uz krēma virsmas veido putas un nevar redzēt krēma gatavību. Gatavam krēmam ir raksturīgs atlasa spīdums.
Pēc vārīšanas krēmu izkāš caur sietiņu un atdzesē. Pirms to izmanto kūkām, krēmu ledusskapī atdzesē aukstu. Kamēr krēms karsts un to nevar likt ledusskapī, to atdzesē aukstā ūdens peldē, apklājot ar pārtikas plēvi, lai neveidotos garoza. Plēvi cieši piespiež pie krēma virsmas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit