Pieci likumi, lai vista vienmēr būtu sulīga un garda (2)
Tasty
Ak, šī burvīgā vista! Būdama viena no visvieglāk pagatavojamajām gaļām, kas nav ilgi jāmarinē, tai var izmantot visdažādākās garšvielas, kā arī pasniegt gan vārītu, gan ceptu, gan grilētu, vista diezgan pašsaprotami ir iekarojusi mūsu virtuves. Tomēr arī vistas krūtiņas, filejas gabaliņus, stilbiņus un citas daļas ir viegli sabojāt. Tāpēc esam apkopojuši dažus likumus, kuri jāievēro, lai tava vista vienmēr būtu maiga, sulīga un garda.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit