grils gaļa liellops
Foto: Shutterstock
Viena no vasaras neaizstājamām burvībām ir uz grila kārdinoši karamelizēta gaļa, zivis, dārzeņi vai augļi. Toties viena no vispiesātinātākajām un nevainojamākajām garšas buķetēm ir grilētam steikam. Daudzi viegli baidās no steika, aizbildinoties, ka tas sanāk stiegrains un sauss. Tomēr izvēloties atbilstošu izcirtumu un necepot gaļu līdz pilnīgai gatavībai, tiks iegūts fantastisks steiks, kas sniegs patiesu baudījumu garšas kārpiņām.

Kādā restorānā, kuru sava ceļojuma laika apmeklēju, ēdienkartē kā ierasts tika piedāvāts viegli cepts steiks, vidēji cepts steiks, bet vārdi - izcepts steiks - bija nosvītroti un aiz tiem uzrakstīts: izvēlaties vistu.

Ogles un dūmi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!