Foto: Shutterstock
Daudzi izvēlas svinēt svētkus brīvā dabā ar lustīgu dancošanu un ēšanu svaigā gaisā. Taču, lai vakars būtu izdevies, ēdienam ir jābūt ne vien labi pagatavotam, bet pareizi glabātam arī piknika apstākļos.

"Ir dzirdētas vairākas versijas par gaļas ietīšanu papardes lapās, vai arī siera glabāšanu jāņogu lapās ar mērķi saglabāt produktus svaigus. Es tomēr iesaku neeksperimentēt un pieturēties pie pārbaudītām vērtībām, izvēloties kvalitatīvu pārnēsājamu aukstuma kameru, kas vakara garumā pasargās līgotāju ēdienu no bojāšanās," portālam "Tasty.lv" stāsta Rimi Gardēži programmas šefpavārs Normunds Baranovskis.

Daži šefpavāra ieteikumi Līgo piknika maltītei:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!