Viens no paņēmieniem – neliela daudzuma svaigi spiestas citronu sulas pievienošana. Tomēr ne vienmēr ir patika un gribēšana, to darīt. Eksperti no TheKitchn.com ir pārbaudījuši, un atklāj citu paņēmienu – bazilika lapiņu blanšēšanu.
Blanšēt bazilika lapas ir pavisam vienkārši – baziliku ber katliņā ar verdošu ūdeni, un apvāra pārdesmit sekundes, teiksim, ne ilgāk par 15, tā lai lapiņas ūdenī paspēj vien viegli apvīt. Pēc tam ar servēšanas karoti, kurai ir caurumi, zvejo lapiņas ārā un liek ledusaukstā ūdenī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit