Kristinesreceptes.lv
Par kūkām pierasts domāt kā par lielu mākslu. Un kā nu ne? Vajadzīga precizitāte un pacietība. Tajā pašā laikā ne visi gardumu mīļi spēj sadraudzēties ar smalkajām miltu, olu, taukvielu un cukura proporcijām. Tādos gadījumos lieti noder gatavie miltu maisījumi, uz kuru etiķetēm atrodamas ātri pagatavojamas receptes. Tomēr ir vēl vairāki veidi, kā eksperimentējot var pagatavot kūkas dažādām gaumēm.

Šajā reizē bloga "Kristinesreceptes.lv" autore Kristīne Deiliko piedāvā trīs vienkāršas idejas, kā no viena "Ātrās kūkas" maisījuma veida pagatavot dažādas kūkas, kūciņas un pat kapkeikus jeb glazūrkēksiņus. Lai izdodas tas, kas dažreiz laika trūkuma, laiskuma vai pacietības trūkuma dēļ nesanāk!

Mazās kūkas: mafini vai tējas kūkas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!