Lai gan veikalu plaukti vai lūst no izvēles pārpilnības, nav nekā labāka par pašu gatavoto. Nereti vasaras ražas pārstrādes procesā aizraujamies un sagatavojam pārāk lielus krājumus. Burciņas ar aromātisko, čakli sarūpēto upeņu, ķiršu, plūmju un citu ogu ievārījumu mēdz aizkavēties pieliekamā plauktos pārāk ilgi, jo aptrūkstas ideju, kā vēl to izmantot. Protams, var ik pārdienu cept smalkmaizītes ar ievārījumu vai gatavot ogu dzērienus un uzputeņus, tomēr pastāv vēl citi varianti, kur lieti noderēs ogu ievārījumi.
Lūk, daži ieteikumi no mūsu komandas. Tev ir citas idejas? Pastāsti par to, rakstot uz receptes@delfi.lv, interesantākās idejas noteikti izmēģināsim un pastāstīsim arī citiem Tasty.lv lasītājiem!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit